Juhlin tänään kolmekymppisiä ja koitan saada valmista ennen kuin

vieraita tulee :) Tämän sain jo tehtyä:

1665350.jpg

Valkosuklaa-wienernougat-hyytelökakku

Pohja:

1,5 pötköä tummia täytekeksejä

50-70 g rasvaa

Täyte:

1 prk Keiju- vaniljakasvirasvalevitettä

1 prk Flora- vispiä

4 liivatetta

½ levyä valkosuklaata

 ½ pussia Wiener nougat- crushia

2-3 rkl kuumaa kahvia

sokeria

 

Murenna keksit ja sekoita joukkoon rasva. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteita kylmässä vedessä. Vaahdota kerma, lisää joukkoon vanilja-

levite, sulatettu suklaa ja sokeria maun mukaan. Sulata liivatteet kahviin ja

sekoita muiden joukkoon. Kaada täyte pohjan päälle ja hyydytä väh. muutama tunti.

 

Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa suklaareunuksen tekoa, idea Ebeltä.