Juhlin tänään kolmekymppisiä ja koitan saada valmista ennen kuin
vieraita tulee :) Tämän sain jo tehtyä:
Valkosuklaa-wienernougat-hyytelökakku
Pohja:
1,5 pötköä tummia täytekeksejä
50-70 g rasvaa
Täyte:
1 prk Keiju- vaniljakasvirasvalevitettä
1 prk Flora- vispiä
4 liivatetta
½ levyä valkosuklaata
½ pussia Wiener nougat- crushia
2-3 rkl kuumaa kahvia
sokeria
Murenna keksit ja sekoita joukkoon rasva. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
Liota liivatteita kylmässä vedessä. Vaahdota kerma, lisää joukkoon vanilja-
levite, sulatettu suklaa ja sokeria maun mukaan. Sulata liivatteet kahviin ja
sekoita muiden joukkoon. Kaada täyte pohjan päälle ja hyydytä väh. muutama tunti.
Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa suklaareunuksen tekoa, idea Ebeltä.