Tätä suklaapäällistä en oo ennen piirakan päälle laittanut mutta nyt
kokeilin. Ohje on ollut viime keväänä Yhteishyvän ruokamaailma-
lehdessä ( kylläkin puolet pienempänä ) Täytekakkuihin oon tätä käyttänyt,
niihin on riittänyt just se puolet.
TOFFEESUKLAAKUORRUTE:
200 g taloussuklaata ( ite käytän maitosuklaata )
200 g toffeesuklaata
1 dl kevytkermaa ( laitoin tavallista )
Sulata suklaat kerman kanssa kattilassa miedolla lämmöllä. Levitä
piirakan tai kakun päälle, koristele.
Ite oon laittanut aina sulatettua valkosuklaata ( sitä laitan vähän joka paikkaan )
Pohja sama kuin mustikkapiirakassa, lisänä 3 rkl kaakaojauhetta.
Näitä käytin, valkosuklaa jäi pois kuvasta, sekin pandan:
Sitten vielä sämpylöitä:
SÄMPYLÄT:
7,5 dl vettä
pala hiivaa
3 tl suolaa
3 dl kaurahiutaleita
1 dl öljyä
jauhoja sen verran että saa just leivottua, tulee siten ihanan pehmeitä :)
Paista 225 asteessa, aikaa en jälleen kerran tiedä...