Tässäpä yksi vinkki miten tavallisesta kääretortusta saa

juhlavamman: n. 1/4 levyä valkosuklaata ja saman

verran maitosuklaata sulatetaan ( erikseen ) mikrossa

 puolella teholla ( 30 sekunnin pätkissä, välillä sekoittaen )

Suklaa pakastepussiin, kulmaan reikä ja siitä kääretortun

päälle. Usein asettelen karkkeja riviin päälle mutta silloin

laitan yleensä vain valkosuklaata ( puoli levyä )

Kahdella suklaalla torttu on ilman karkkejakin näyttävä,

Jääkaappiin jähmettymään, sellofaaniin ja kaunis tuliainen on

valmis :) Tämä kääretorttu meni vauvarotinoiksi.

Huom!  Kääretorttu kannattaa ennen suklaan laittamista

asettaa valmiiksi alustalle jolla se kuljetetaan, muuten on hankala

siirtää sitä niin että pysyy kauniina.

1988862.jpg