Tässäpä yksi vinkki miten tavallisesta kääretortusta saa
juhlavamman: n. 1/4 levyä valkosuklaata ja saman
verran maitosuklaata sulatetaan ( erikseen ) mikrossa
puolella teholla ( 30 sekunnin pätkissä, välillä sekoittaen )
Suklaa pakastepussiin, kulmaan reikä ja siitä kääretortun
päälle. Usein asettelen karkkeja riviin päälle mutta silloin
laitan yleensä vain valkosuklaata ( puoli levyä )
Kahdella suklaalla torttu on ilman karkkejakin näyttävä,
Jääkaappiin jähmettymään, sellofaaniin ja kaunis tuliainen on
valmis :) Tämä kääretorttu meni vauvarotinoiksi.
Huom! Kääretorttu kannattaa ennen suklaan laittamista
asettaa valmiiksi alustalle jolla se kuljetetaan, muuten on hankala
siirtää sitä niin että pysyy kauniina.